2012. június 29., péntek

A legjobb valami jó kis vízparton lenne ebben a melegben. Itt van ugye a gyömrői tó, amit szépen kiépítettek, ennek ellenére sikerült megtartani azt a régi jó kis vadregényes hangulatát. Nagyon szeretem, de ha holnap kimegyünk, mozdulni se lehet majd a tömegtől és ilyen népsűrűség mellett nem tudok eltekinteni attól az egyszerű ténytől, hogy a strandolók jelentős hányada a vízbe pisil. Balcsi, Velencei tó anyagi megfontolásból és hosszú vonatozás miatt kilőve. Ráadásul a csapat egyik felének ez már nem is érdekes (velünk). Szóval gyömrői tó, strandok kilőve. Maradhatnánk itthon a viszonylag kellemes klímájú lakásban, de előre látom, hogy abból meg egész napos döglés lenne. "C" tervünk látszik megvalósulni, kirándulni megyünk. Holnap a csodálatos, szépséges, eszméletlenül gyönyörű Holdvilág-árokba és környékére viszem a gyerekeket kirándulni. Lacival voltunk ott novemberben, akkor a legszebb színeiben pompázott, de most is biztosan szép lesz.

5 megjegyzés:

ajsa írta...

Eszembe jutott ez a bejegyzésed vasárnap a dorogi tónál...

ixchel írta...

Még sosem voltam a dorogi tónál, milyen volt?

ajsa írta...

Még én sem, és ez elsőre nem csábít a visszatérésre. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy alapvetően nem strandolni készültünk, hanem a párom és két másik fiú búvárkodni mentek, mivel van ott egy búvárbázis. Szerencsétlenségünkre éppen még sárkányhajó versenyt is rendeztek aznap, ami csak növelte az amúgy sem kicsi tömeget. Szóval a megtelt táblát délre nyugodtan ki lehetett volna tenni. Mindezek miatt nem mernék ítéletet mondani, mert amúgy a hely kellemesnek tűnik, ha mondjuk tized ennyi ember lett volna jelen.
A nap végén azért úsztam és kipróbáltam a légzőautomatát és a palackot, ami mindenképpen kellemesebbé változtatta az élményt.

ixchel írta...

Már úszol, nahát!

ajsa írta...

Könnyebb, mint menni... :)