2013. október 29., kedd

Realista

Végignézett a lakásban dúló gyerekhadon, az ellipitikus trénerre pillantott, az órájára, a tükörbe, a férjére, az ellipitikus trénerre. Sóhajtott egy nagyot, leült a géphez. Meghirdette Vaterán az ellipitikus trénert és rendelt magának egy 46-os alakformáló bugyit. 

7 megjegyzés:

Alma írta...

Ne!Fájni fog tőle a hátad!A hasizmod tartja a gerinced.

ixchel írta...

Nem rólam van szó! Én tornázni szeretek.

ixchel írta...

A gyerekhad, aki dúl, ugye nálam már a múlté, azért időnként a minap elgondolkodtam rajta, hogy kiragaszthatnék egy-két gyászkeretes feliratot ide-oda a lakásban, ilyesmiket: "teregetni veszélyes!", "a mosogatás hosszú, gyötrelmes halálhoz vezet" , a WC-keféhez pedig egy "18+" táblát. "A porszívózásról nehéz leszokni, ezért ne szokjon rá!" ez se rossz.

ixchel írta...

Vagy: "a wc-tisztítás impotenciát okoz"?

Alma írta...

Takarítanak a gyerekek?
Nálam még nem a múlté a dúlás gyermekek által:(

ixchel írta...

Nem valami szívesen,bár a porszívózni zokszó nélkül szoktak, és valamiért a fürdőszobát is szívesen takarítják. (Kivéve a WC-t, de hát annyi baj legyen.) Visszatérő litániám, hogy a szennyest ne gyűjtögessék az ágy alatt, mellett, nem tudom, Nálatok hogy sikerült ennek véget vetni, én még küzdök. Szombaton reggel rendszerint felszólítom a népet, hogy akinek van bevallani valója, szóljon most, vagy hallgasson mindörökre.

ixchel írta...

Komolyan gondolkodom egy ruhaszárító gépen, olyan mennyiségű nedvesség száll fel a száradó ruhákból.